Fonden er uafhængig og almennyttig med egen direktør og bestyrelse.

Sólrun Jákupsdóttir Løkke Rasmussen – Bestyrelsesformand 

Sólrun Jákupsdóttir Løkke Rasmussen er folkeskolelærer og uddannet fra Zahles Seminarium i 2005. I dag arbejder hun på Det Kongelige Teaters Læseskole, under Zahles Gymnasieskole, hvor hun underviser i matematik, fysik, naturfag og engelsk.

Casper Ryborg – Næstformand

Casper Ryborg har gennem mange år arbejdet som konsulent både i Danmark og udlandet, herunder Tyskland, Sverige og England. Casper har siden januar 2016 været Equity Partner hos Deloitte.

Allan Søggard Larsen – Bestyrelsesmedlem  

Allan Søgaard Larsen er tidligere mangeårig koncernchef i Falck A/S. Han er desuden medlem af bestyrelsen for PensionDanmark Holding A/S, AMBU A/S og DI’s hovedbestyrelse. Allan Søgaard Larsen er til daglig direktør i Toft Larsen Holding A/S.

Kurt K. Larsen – Bestyrelsesmedlem 

Kurt K. Larsen var direktør i DSV frem til august 2008, hvor han indtrådte som formand for DSV’s bestyrelse. Han er desuden formand for bestyrelserne i DSV Road Holding, DSV Air and Sea Holding og DSV Solutions Holding.

Niels Christian Meyer ”Bubber” – Bestyrelsesmedlem 

Niels Christian Meyer ”Bubber” er tv-vært og foredragsholder og har været det de sidste 25 år. Han er nu vært på DRs Ramasjang og har før været vært for en lang række tv-programmer på TV2. Mest kendt er ” Danmark ifølge Bubber” og ”Bubber og BS på afveje”.