IMG_7438Frederik Nicolas Meyer – Direktør

Frederik Meyer har en højere handelseksamen HH og er oprindelig uddannet i rejsebranchen. Frederik har tilbragt flere år i udlandet og har intensiv erfaring med salg, marketing og ledelse. Frederik har i mere end 20 år bestridt ledende stillinger i globale virksomheder som Anheuser-Busch, ProSieben Sat. 1 samt Danone. Frederik er overordnet ansvarlig for fondens aktiviteter og økonomi.

Kontakt: [email protected] eller 21 21 65 00

 

 

IMG_7469Trine Bek Gold Læringskonsulent

Trine Bek Gold er uddannet cand.pæd.soc., folkeskolelærer og coach. Trine har mange års erfaring som underviser i folkeskolen, og har derudover været afdelingsleder i Ungdomsskolen Horsens.

Trine har stor erfaring med intensive læringsforløb i praksis, co-teaching, procesledelse samt teamudvikling på alle niveauer i organisationen. Med positiv psykologi og synlig læring som omdrejningspunkt brænder Trine for elevernes faglige, personlige og sociale trivsel.

Kontakt: [email protected] eller 51 40 84 99

 

Marianne Hald FabrSnapseedin – Projektleder

Marianne er stud. BA fra Handelshøjskolen i Århus og er samtidig også Akademiøkonom, Kommunikation og Sprog.

Marianne har arbejdet i næsten 10 år som lærer i den danske folkeskole og har desuden en masse erfaring indenfor kommunikation og PR. Marianne er projektleder og konceptudvikler på fondens cykelprojekt “LøkkeFondens Challenge”.

Kontakt: [email protected] eller 22 24 32 40

 

 

 

IMG_7454 (1)Kristian Hulmose Nørgaard – Projektleder

Kristian Hulmose Nørgaard er færdiguddannet kandidat i psykologi og historie fra Århus Universitet. Kristian har stor erfaring med projekteksekvering i mange typer af set-ups og funktioner. Kristian er ansvarlig for vores norske samarbejde og er projektleder for udvikling og etablering af en norsk udgave af DrengeAkademiet.

Herudover er Kristian leder af et af DrengeAkademiets mentorcentre og har centrale funktioner i flere af fondens andre projekter.

Kontakt: [email protected] eller 60 19 27 73

 

 

IMG_7465Laura Sippola Lund – Projektmedarbejder

Laura Sippola Lund er færdiguddannet kandidat i uddannelsesvidenskab ved Aarhus Universitet. Laura har stor viden om overordnede tendenser inden for uddannelsesforskning, herunder centrale problemstillinger inden for uddannelse, læring og kompetenceudvikling.

Laura har medvirket til etablering og gennemførelse af 5 LøkkeFondens Akademier i forskellige roller. Laura forfiner LøkkeFondens faglige programmer og arbejder med generel projektdokumentation.

Kontakt: [email protected] eller 21 91 03 29

 

 

Karen Jørgensen – CFOIMG_7480

Karen Jørgensen er uddannet statsautoriseret revisor og har international erhvervserfaring med business, regnskab og økonomistyring. Karen har bl.a. erfaring med internationale køb, finansiering, licensering og produktion. Karen har ansvaret for rapportering af LøkkeFondens regnskaber og budgetter.

Kontakt: [email protected]