Frederik Nicolas Meyer – DirektørIMG_7438

Frederik Meyer har en højere handelseksamen HH og er oprindelig uddannet i rejsebranchen. Frederik har tilbragt flere år i udlandet og har intensiv erfaring med salg, marketing og ledelse. Frederik har i mere end 20 år bestridt ledende stillinger i globale virksomheder som Anheuser-Busch, ProSieben Sat. 1 samt Danone.

Frederik er overordnet ansvarlig for fondens aktiviteter og økonomi.

Kontakt: [email protected] eller 21 21 65 00

 

 

Kristian Hulmose Nørgaard – Programleder for læringIMG_7454 (1)

Kristian er cand.mag. i historie og psykologi fra Aarhus Universitet. Han har det overordnede ansvar for udviklingen af LøkkeFondens faglige, pædagogiske og konceptuelle profil i samarbejde med ledelsen.

Kristian har omfattende erfaring med udvikling og eksekvering af intensive læringsforløb, der er opnået gennem arbejdet med kommunale udrulningsprojekter samt DrengeAkademiet i både Danmark og Norge. Han har desuden haft flere centrale roller i LøkkeFondens mentorprogram.

Kontakt: [email protected] eller 60 19 27 73

 

Trine Bek Gold LæringskonsulentIMG_7469

Trine Bek Gold er uddannet cand.pæd.soc., folkeskolelærer og coach. Trine har mange års erfaring som underviser i folkeskolen og har derudover været afdelingsleder på Ungdomsskolen Horsens.

Trine har stor erfaring med intensive læringsforløb i praksis, co-teaching, procesledelse samt teamudvikling på alle niveauer i organisationen. Med positiv psykologi og synlig læring som omdrejningspunkt brænder Trine for elevernes faglige, personlige og sociale trivsel.

Kontakt: [email protected] eller 51 40 84 99

 

Benjamin Blume Blaabjerg – LæringskonsulentBenjamin Blaabjerg (1)

Benjamin er uddannet folkeskolelærer og har flere års erfaring fra en række skoler i hovedstadsområdet. Han tager for tiden en overbygning på uddannelsen og er til dagligt studerende i Generel Pædagogik ved DPU.

Benjamin har eksekveret projekter for LøkkeFonden siden 2015 og har bl.a. opbygget erfaringer gennem EsbjergAkademiet, KøbenhavnerAkademiet og DrengeAkademiet. Benjamin arbejder som mentorcenterleder i København og Ringsted samt har centrale funktioner i fondens udrulningsprojekter.

Kontakt: [email protected] eller 53 83 33 74

 

 

Marianne Hald FabrSnapseedin – Projektleder

Marianne er stud. BA fra Handelshøjskolen i Aarhus og er samtidig også Akademiøkonom, Kommunikation og Sprog. Marianne har arbejdet i næsten 10 år som lærer i den danske folkeskole og har desuden en masse erfaring indenfor kommunikation og PR.

Marianne er projektleder og konceptudvikler på fondens cykelprojekt “LøkkeFondens Challenge”.

Kontakt: [email protected] eller 22 24 32 40

 

 

 

 

DSCF4853

Louise Hellesøe – Manager, CSR & Fundraising

Louise har en Master of Science Business Administration/Cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Louise har udover en kommerciel baggrund knap 10 års erfaring som fundraiser. Hun har arbejdet som Fundraiser/Project Manager for Julemærkefonden igennem en årrække og før det som fundraisingchef hos Red Barnet.

Kontakt: [email protected] eller 31 58 44 51‬

 

 

IMG_7465Laura Sippola Lund – Læringskonsulent

Laura Sippola Lund er uddannet cand.soc. i uddannelsesvidenskab ved DPU, Aarhus Universitet. Hun har stor viden om tendenser inden for uddannelsesforskning og solid erfaring med at analysere, tilrettelægge og udvikle rammer for læring.

Laura har medvirket til etablering og gennemførelse af 5 af LøkkeFondens akademier i forskellige roller. Laura forfiner LøkkeFondens faglige programmer, understøtter udviklingen af nye indsatser og arbejder med generel projektdokumentation.

Kontakt: [email protected] eller 21 91 03 29

 

 

Karen Jørgensen – CFOIMG_7480

Karen Jørgensen er uddannet statsautoriseret revisor og har international erhvervserfaring med business, regnskab og økonomistyring. Karen har bl.a. erfaring med internationale køb, finansiering, licensering og produktion. Karen har ansvaret for rapportering af LøkkeFondens regnskaber og budgetter.

Kontakt: [email protected]