IMG_7438Frederik Meyer – Direktør

Frederik Meyer har en højere handelseksamen HH og er oprindelig uddannet i rejsebranchen. Frederik har tilbragt flere år i udlandet og har intensiv erfaring med salg, marketing og ledelse. Frederik har igennem de sidste mere end 20 år bestridt ledende stillinger i globale virksomheder som Anheuser-Busch, ProSieben Sat. 1 samt Danone. Frederik er overodnet ansvarlig for fondens aktiviteter og økonomi.

Kontakt: [email protected] eller 21 21 65 00

 

 

IMG_7469Trine Bek Gold Læringskonsulent

Trine Bek Gold er uddannet cand.pæd.soc., folkeskolelærer og coach. Trine har mange års erfaring som underviser i folkeskolen, og har derudover været afdelingsleder i Ungdomsskolen Horsens.

Trine har stor erfaring med intensive læringsforløb i praksis, co-teaching, procesledelse samt teamudvikling på alle niveauer i organisationen. Med positiv psykologi og synlig læring som omdrejningspunkt brænder Trine for elevernes faglige, personlige og sociale trivsel.

Kontakt: [email protected] eller 51 40 84 99

 

 

IMG_7443Jeanette Duus – Ansvarlig for CSR og funding

Jeanette Duus er afsætningsøkonom og master i Positiv Psykologi. Jeanette har mange års erfaring indenfor salg og markedsføring i det private erhvervsliv. De seneste år har Jeanette arbejdet med fundraising i Ngo’er. Jeanette har det daglige ansvar for fundraising og er projektleder og konceptudvikler på fondens cykelprojekt “Challenge”.

Kontakt: [email protected] eller 30 34 43 53

 

 

 

IMG_7454 (1)Kristian Hulmose Nørgaard – Projektleder

Kristian Hulmose Nørgaard er færdiguddannet kandidat i psykologi og historie fra Århus Universitet. Kristian har stor erfaring med projekteksekvering i mange typer af set-ups og funktioner. Kristian er ansvarlig for vores norske samarbejde og er projektleder for udvikling og etablering af en norsk udgave af DrengeAkademiet.

Herudover er Kristian leder af et af DrengeAkademiets mentorcentre og har centrale funktioner i flere af fondens andre projekter.

Kontakt: [email protected] eller 60 19 27 73

 

 

IMG_7465Laura Sippola Lund – Projektmedarbejder

Laura Sippola Lund er i gang med kandidatstudier i Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet. Laura har stor viden om overordnede tendenser inden for uddannelsesforskning og har medvirket til etablering og gennemførelse af 4 LøkkeFondens Akademier i forskellige roller. Laura forfiner LøkkeFondens faglige programmer og arbejder med generel projektdokumentation.

Kontakt: [email protected] eller 21 91 03 29

 

 

Karen Jørgensen – CFOIMG_7480

Karen Jørgensen er uddannet statsautoriseret revisor og har international erhvervserfaring med business, regnskab og økonomistyring. Karen har bl.a. erfaring med internationale køb, finansiering, licensering og produktion. Karen har ansvaret for rapportering af LøkkeFondens regnskaber og budgetter.

Kontakt: [email protected]

 

 

 

Skærmbillede 2017-11-08 kl. 15.38.39Lisbet Nørgaard – Uddannelseschef 

(PÅ BARSEL TIL EFTERÅRET 2018)
Lisbet Nørgaard er folkeskolelærer og har en fleksibelt sammensat PD. Lisbet har mange års erfaring, som underviser i folkeskolen, som pædagogisk proceskonsulent og som projektleder. Lisbet har ansvaret for LøkkeFondens faglige profil og pædagogiske udvikling. Lisbet har ligeledes det overordnede faglige ansvar. Lisbet er proces- og projektleder vedrørende DrengeAkademiet samt i LøkkeFondens kommunale samarbejde, hvor visionen er udbredelse af fondens forskningsforankrede læringsmetoder.