PROJEKTETS MÅL

1. At hjælpe personligt og fagligt udfordrede drenge i alderen 16-25 til at opnå en mere struktureret hverdag og en sundere livsstil gennem cykling.
2. At genskabe tro på eget potentiale med henblik på at starte et uddannelses- eller jobforløb.


Projektet

LøkkeFonden gennemfører hvert år et læringsprojekt for drenge mellem 16-25 år. Fælles for drengene er, at resultaterne fra skolen er udeblevet, og de mangler troen på eget værd og potentiale i forhold til uddannelse og job.

Vi rekrutterer drenge fra hele landet og har træningshold i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Midtjyllandsavis har skrevet en artikel om Løkkefondens Challenge. Læs mere om hvordan flere drenge har fået mod på livet her

Cycling Planet har skrevet en artikel om Løkkefondens Challenge. Læs mere her

Efterværn

Vi ved, at Challengeforløbet genmotiverer mange af de deltagende drenge i forhold til uddannelse og job. Vi ved også, at nogle af dem ikke har afsluttet en 9. klasses afgangseksamen med minimum 02 i matematik og dansk.

I samarbejde med Adecco hjælper vi de drenge, der (efter endt Challenge) endnu ikke ved, hvad de skal, til at finde retning i forhold til uddannelse eller job.

Vi arbejder endvidere på at etablere en jobbank med virksomheder, som står til rådighed med fx:

  • Praktikforløb
  • Fritidsjob
  • Elevpladser
  • Virksomhedsbesøg

Hvis du som virksomhed har lyst til at høre mere, kontakt da venligst Marianne Hald Fabrin på: [email protected]

Effekt på længere sigt

Vi har i år 2018 indledt et samarbejde med LG Insight, som hen over de næste tre år vil stå for kvantitativ og kvalitativ evaluering af projektet. Det giver os mulighed for at følge udviklingen af de drenge, som gennemfører Challenge i år 2018, 2019 og 2020.